USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельські школярі обиратимуть професії в терміналі

24 Грудня 2009 11:57
 
З метою підготовки молоді до здійснення свідомого вибору професії з урахуванням власних намірів, здібностей та можливостей ринку праці Державним центром зайнятості розроблено інноваційний проект «Профорієнтаційний термінал», спрямований на забезпечення інформативності, доступності, привабливості профорієнтаційних послуг для молоді.
Нещодавно такі термінали було встановлено у двох школах міста Ковеля. На базі ЗОШ №12 відбулася презентація терміналу. Представник центру зайнятості розповів, що інноваційний проект, за своєю суттю, є молодіжним інтернет-порталом – повідомляє офіційний сайт Ковеля.   З його допомогою школярі зможуть довідатися про зміст професій, стан і перспективи ринку праці, вищі та професійно-технічні навчальні заклади, умови навчання в них, основи трудового законодавства, послуги служби зайнятості тощо. Начальник відділу активної підтримки безробітних  Олександр Чорний наголосив, що інформація буде постійно оновлюватися. Простота користування, доступність викладу інформації, відеоматеріали, приваблюють учнів різного віку. Серед матеріалів є психологічні експрес-методики для самотестування, скориставшись якими учні отримають поради щодо вибору професій та напрямків побудови професійної кар\'єри. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus