USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Кварцяний – про «дитячі» помилки під час матчу «Олімпік»–«Волинь»

20 Березня 2016 18:35
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував нічию з "Олімпіком" в 19 турі української Прем'єр-ліги, - інформує ТСН.

"Результат такий, який не ображає ні одну з команд. Дуже багато дитячих помилок наробили. Вони не розуміють, що якщо дивитися з боку, то вони собі не збільшують цінності, а зменшують. Багато манірних, мажорних дій. Немає відповідальності, безладність. Елементарні речі, які футболісти Прем'єр-ліги повинні робити після хорошої пирної ночі, а вони тверезі спали, але вийшли і м'яч не можуть зупинити", - заявив Кварцяний.

Історія особистих протистоянь «Волині» й «Олімпіка» складається наразі з трьох матчів. Усі поєдинки виграли «хрестоносці».

Проте, цього разу обмежились нічиєю 1:1. Відкрили рахунок гості зустрічі. Відео першого голу можна переглянути за посиланням. Але не пройшло і п'яти хвилин, як волиняни зрівняли рахунок красивим голом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ну Показати IP 21 Березня 2016 09:20
те саме можна сказати про владіміровіча. він себе з боку не бачить і не чує на пресухах. тренера давно пора міняти...........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus