USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Кватирко каже, що звинувачення в його в незаконному полюванні – наклеп

8 Квітня 2016 19:25
Керівник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко прокоментував звинувачення на свою адресу в незаконному полюванні та тиску на підлеглих, назвавши їх наклепом. Про це повідомляє Конкурент.

Нагадаємо, нещодавно перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик заявив, що головного лісівника області екологи затримали із групою мисливців на заповідній території "Звірівського лісництва".

"Те полювання було не в заповідній зоні. Ми запросили громадських активістів, екологів, правоохоронці перевірили наші документи, все відбувалося цілком законно. Це просто неприємні наклепи", – сказав Кватирко.

Окрім незаконного полювання в забороненому місці, нагадаємо, Кватирка звинувачують у тиску на шацьких лісівників. Як повідомлялося нещодавно, на блокування роботи підприємства з боку тимчасового виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства з боку Кватирка нарікають працівники Шацького учбово-дослідного лісового господарства.

Говорячи про тиск, який він, зі слів депутата Волиньради Анатолія Вітіва, вчиняє на директора Шацького лісгоспу, чоловік зазначив, що кожен працівник повинен робити свою роботу.

"Провели дві ревізії, були виявлені порушення, на підставі цього ми подали документи до правоохоронних органів та до Державного агенства лісових ресурісів України", – підсумував Олександр Кватирко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Українець Показати IP 8 Квітня 2016 20:34
Невже ця ск*т*на Кватирко і його поплічники такі голодні, що треба було влаштувати полювання в День Пам"яті Жертв Голодомору коли всі свідомі люди поминали невинно загиблих,ці "князьки",стріляли звіра і пирували за шикарним столом, ще хай розкаже як Цумані на Чортовому болоті в заповіднику оленів вистрілював.
Анонім до Українець Показати IP 9 Квітня 2016 20:11
Мало того, що фіртка бреше, так він там ще й екс-міністрів тоді запросив, а чомусь про це ніхто не говорить, Це таке напрацювання ігора лапи.
лось Показати IP 8 Квітня 2016 21:31
Тролять всяко Сашка, бо не одному схеми поламав, от i сунуть руки в бiлизну. Саня терпiння тобi i сили, головне не здаватись.
до лося до лось Показати IP 9 Квітня 2016 19:54
Може й поломав, але й набудував нових пр иклад одне ПСБ-міліонні оборудки з його подачі. запитайте Новосада, які його вказівки виконує. Де СБУ - чому мовчать, одна групіровка активістів тільки відбиває міліони. Вот вам і сєня-лапін.
Цумань ЛГ Показати IP 9 Квітня 2016 01:49
У нас в лісгоспі вже повним ходом діють нові-старі схеми кватирка-туревича:ремонти проводить кватиркова фірма Константа-М аж з К-Каширська ніби в Цумані нема будівельників,стройматеріали закупляються в той самой фірми по завищених цінах, хто не вірить подивіться та порівняйте з цінами в Епіцентрі на 20-25% дешевше, на базарі на 30%, за послуги платять наперед,коротше бабло відмивають по повній,що мали би купити якого трактора та плуга з культиватором,щоб якісніше посадити та доглянути лісові культури,то роблять нікому не потрібний ремонт у клубі,звільняють з роботи всіх місцевих керівників і ставлять своїх сраколизів,не дивно буде якщо ще дорогу почнуть будувати.
Любомль ЛГ до Цумань ЛГ Показати IP 9 Квітня 2016 18:25
У нас в лісгоспі теж маштабний ремонт
до ЦМ ЛГ до Цумань ЛГ Показати IP 9 Квітня 2016 20:09
Так, чомусь матеріали дорощі ніж на базарі та в епіцентрі - результат на одних матеріалах по підрахунках 10 тисяч грн хлопці "заробляють".Кажете культиватор , плуг, а не краще директор під *опу купив джипика і так далі, це від самого зверху на низи така ідея пішла, а тепер прикиньте в межах України, які бабки головний главлєс країни зістрих з ДП задопомогою форточок. А Шацкого не слухняного звільнив за допомою ревізорші - колісникової племінниці, яка невзначає взяла допомогу від дир. ДЛ подейкують просто 100 тис.
Пс-тр Показати IP 9 Квітня 2016 08:21
Що Вітів, що Пирожик , діагноз один - ши**офренія в стадії ремісії.
не бе Показати IP 9 Квітня 2016 08:58
головне не погоджуватись і відмовлятись від усіх звинувачень- а звинувачувати інших- це основні методи останніх років украінських слуг народу
полюх Показати IP 9 Квітня 2016 09:00
звичайно наклеп)) як і на діамантових прокурорів-вони незабаром будуть героями! молодець квартирка!))
коханка Показати IP 9 Квітня 2016 09:33
скільки разів говорила -давай переідемо в Киів! Ні-давай ще трохи зароблю ! а тепер що буде?
ан Показати IP 9 Квітня 2016 10:00
Спочатку Цуань поім Маневичі і Шацьк скількі ще влада мовчатиме а люди мучитимуться через і#іота?????????
до ан до ан Показати IP 9 Квітня 2016 19:58
Яка влада такі й керівники, просто зайти та викинути, ні відразу присунути в СБУ нехай розбираються з "хіміком". Та в Києві разом етапом Ковальчука- від нього всі біди!
до всіх ідіотів Показати IP 10 Квітня 2016 13:51
Я вам тако скажу : пішли ви на .... !!!! Квартирко -- хороший керівник. Все! Крапка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus