USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан закликають протестувати і проти інших кодексів нової влади

25 Листопада 2010 12:10
Перед учасниками мітингу, що проходить 25 листопада на Київському майдані у Луцьку, виступила юрист і колишній підприємець Юлія Спіріна, яка закликала учасників акції висловлювати протест і проти проектів Житлового та Трудового кодексів, які можуть набути чинності в Україні.
За її словами, у Верховній Раді у другому читанні вже прийнятий новий Житловий кодекс. Він, каже Спіріна, «дозволить зносити наші будинки за бажанням влади, не зважаючи на наше з вами бажання чи небажання продавати чи не продавати землю під цим будинком».
А в проекті Трудового кодексу, розповідає Спіріна, записано, що попереджувати людину про звільнення можна буде не за 2 місяці, як зараз, а за 2 тижні.
«Фактично звільнення буде відбуватися сьогодні на сьогодні. Іде наступ на демократію, на свободу не тільки на підприємців, але і по всіх фронтах», - впевнена юрист.
Спіріна розповіла, що з 1 січня 2011 року набуває чинності Закон про єдиний соціальний внесок. «Якщо ми зараз платимо єдиний податок 200 гривень, з яких 84 гривні йде в Пенсійний фонд, то з нового року, - розповідає Спіріна, - єдиний податок – це буде єдиний податок, а крім того, буде ще єдиний соціальний внесок. Оці 84 гривні вже не будуть враховуватися як внесок пенсійний. Фактично наші з вами платежі зростають у 5 разів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВіталійН Показати IP 26 Листопада 2010 23:00
Пора уже всім зрозуміти : Всі "рехворми" цієї влади зачіплять за причинне місце КОЖНОГО.Не одночасно ,а по черзі. Любий закон має букву і дух.Які би букви в нових кодексах не писали по духу вони видумані для того ,аби загнати всіх ,хто не хоче прогинатися ,лизати зад і ще й за це доплачувати у бараки.Їхній ідеал - 90% кріпаків,рабів 9%-"шісток",прислужників і 1%-Справжніх хазяїв життя. Здається нам з ними не по дорозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus