USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцькі ліцеїсти прийняли присягу. ФОТО

11 Листопада 2010 10:47
На території Меморіалу вічної слави, що у Луцьку, 10 листопада 186 ліцеїстів Волинського правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою прийняли присягу на вірність служінню українському народові.
На урочистість прибуло керівництво УМВС України у Волинській області в особі заступника начальника УМВС – начальника УКЗ УМВС полковника міліції Володимира Остаповича, заступника начальника УМВС – начальника міліції ГБ полковника міліції Миколи Лисюка, начальника Луцького МВ УМВС полковника міліції Романа Крохмаля, радника начальника УМВС України у Волинській області Антона Цісарука, а також голова Волинської профспілкової організації атестованих працівників ОВС Володимир Буравський та представники облради. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області .
Звучали привітанні від керівників УМВС, ліцею, педагогів, батьків, учнів.
Священик відслужив молебень та окропив присутніх свяченою водою.
Завершилося святкування урочистим маршем ліцеїстів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus