USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі прикордонники розжилися вісьмома авто. ФОТО

21 Жовтня 2009 13:50
Луцький прикордонний загін отримав 8 одиниць автомобільної техніки – один «УАЗ-Патріот», дві «Ниви-Шевроле», два бортових «УАЗи», два «УАЗ-Хантери» та мобільний комплекс тепловізійного спостереження на базі мікроавтобуса «Фольксваген Т-5». Про це 21 жовтня інформують «Волинські новини»
Нову техніку прикордонники отримали «на день народження» - 20 жовтня,  за розпорядженням голови Держприкордонслужби, генерала армії Миколи Литвина. Техніку розподілили для подальшої експлуатації на відділи прикордонної служби «Березово», «Вичівка» Рівненської області, «Дольськ», «Ягодин» Волинської області.

Ключі начальникам відділів урочисто вручив начальник Північного регіонального управління, генерал-майор Андрій Кучеренко. Освятив техніку настоятель Свято-Юріївського храму, що на території Луцького прикордонного загону, отець Миколай Цап.
Нагадаємо, що 2 жовтня голова Держприкордонслужби генерал армії Микола Литвин під час інспектування загону відзначав недостатнє забезпечення відділів прикордонної служби автомобільною технікою.

Довідкою:
Луцькі прикордонники учора, 20 жовтня, відзначили 17-ту річницю від дня створення загону. Прикордонний загін вступив на стежку захисту кордону держави 20 жовтня 1992 року. Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Рибак зауважив, що на меті служби – відродження її елітності й, безперечно, безпека держави.
Начальник Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України Андрій Кучеренко розповів, що серед нинішніх завдань загону – демаркація лінії кордону. Він стверджував що ніде в Україні немає аналогів що до системи підтримки прикордонників-пенсіонерів та розбудови житла», як на Волині.
За 9 місяців 2009 року прикордонники Луцького прикордонного загону затримали 478 порушників Державного кордону, не допустили в Україну 250 потенційних незаконних мігрантів, виявили та вилучено 57 одиниць зброї, 259 штук боєприпасів, більше 20 кг наркотичних речовин та психотропних лікарських засобів, самостійно та спільно з митниками виявили та затримали контрабанди на загальну суму близько 22 мільйонів гривень, затримали 261 транспортний засіб, що незаконно переміщувався через кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus