USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівська залізниця послухалася Клімчука?

26 Серпня 2010 09:59
Державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» буде і надалі утримувати Луцьку дитячу залізницю, - запевняють у Волинській облдержадміністрації.

Державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» буде і надалі утримувати Луцьку дитячу залізницю – це остаточно підтвердили після закінчення засідання бюджетної комісії.
Нагадаємо, на засіданні комісії Борис Клімчук повідомив, що звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха, аби об’єднання підтримало функціонування в Луцьку дитячої залізниці. Адже вона не по кишені ні міському, ні обласному бюджетам.

Після закінчення бюджетної комісії стало відомо, що Львівська залізниця остаточно відмовилась від своїх попередніх намірів припинити утримання дитячої залізниці, як збиткового об’єкту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Train robber Показати IP 26 Серпня 2010 22:46
Гей,дятли від влади, а Вам не спадало на думку, що дітки завдяки цій залізниці починають сприймати світ по-іншому.Хтось марить про довгі подорожі,а хтось назавжди вирішив водити потяги.Може Ви відірвете свої зажирілі гепи від крісла і справді НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДИТЯЧІЙ МРІЇ ЗНИКНУТИ безславно, ГА???
* Показати IP 27 Серпня 2010 21:35
Дуже добре, що дитяча залізниця буде і надалі працювати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus