USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук розказав, як вийти з «шебушні» про дитячу залізницю

25 Серпня 2010 18:14
Функціонування Луцької дитячої залізниці має забезпечувати Львівська залізниця, - вважає голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Про це він заявив 25 серпня під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - пише ВІП.

Нагадаємо, нещодавно волинські медіа поширили інформацію про те, що Борис Клімчук звернувся до луцького міського голови Богдана Шиби з офіційним листом, де попросив провести окрему нараду щодо доцільності функціонування дитячої залізниці у Луцьку.

«Прошу провести окрему нараду щодо доцільності функціонування цього закладу, оскільки, з огляду на попередню переписку, ні залізничникам, ні місту, ні обласному бюджету він не потрібен», – звертався 22 червня Клімчук до Шиби.

«Аверс» просив у мене коментаря щодо Луцької дитячої залізниці. Є «Аверс»?» - поцікавився Борис Клімчук при розгляді бюджетною комісією питання «Про функціонування Луцької дитячої залізниці». Почувши ствердну відповідь, волинський губернатор сказав: «Ну ось, зараз коментар ви получите».

Голова ОДА зазначив: «Що це, відмовляються всі, да? А чого Клімчук повинен її брати? В мене нема грошей в обласному бюджеті, я відповідальна людина. Це мій коментар. Немає грошей на набагато серйозніші речі, серйозніші справи життєзабезпечення області. Ми сьогодні що зробили? Бюджетна комісія скоригувала, м'яко кажучи, резерв, Резервний фонд. У ньому залишилась лише 61 тисяча. На все про все. Не дай Бог, яке лихо... А ви мене запитуєте за дитячу залізницю: у мене нема відповіді. Немає чесно, правдивої відповіді про дитячу залізницю».

Клімчук розповів, що з цього приводу він звернувся до «старого нового» начальника Львівської залізниці Богдана Піха. Як вважає губернатор, підпорядкування Луцької дитячої залізниці Львівській залізниці, як це є зараз - «єдиний реальний вихід із тої шебушні». Адже, за словами Клімчука, такий об'єкт «не потяне ні Шиба, ні новий мер Луцька, ні обласний бюджет. Це дуже великі затрати... Це не забавка».
Голова ОДА застеріг журналістів від «ревізії» його резолюції від 22 червня. «Не пробуйте її критикувати чи ревізувати, мовляв, Клімчук не хоче залізниці. Я її не мав, цієї залізниці, область її не мала. Тому мені нема що хотіти. Не передьоргуйте, бо так до адвоката недалеко. Колєги, межі не переходимо. Я їх не переходжу. І ви, будь ласка, не переходьте. Будьте коректними».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
VSC Показати IP 25 Серпня 2010 18:31
Весной поменяли половину рельсового пути. Старые изношенные Р-15 поменяли на б/у Р-50. Возили тракторами и грузовыми машинами, перепахали старые асфальтовые дорожки, пройти невозможно. И какой толк из этого? Поезд проехал по путям аж целых пять раз, последний - на прошедшие праздники. Кому это надо? Лучше бы парк в порядок привели, получиться гораздо дешевле.
кієфскій гость Показати IP 25 Серпня 2010 18:43
Клімчюк убіфаєт Шібу - прачісчяєт путь ужє прогнутаму Раманюку. Пафєртє... А дні БП сосчітани - нада гатовіцца к очєрєдному консульству - ІМХО
дідо Показати IP 25 Серпня 2010 19:49
Кліичук самодур...суне свого носа до сільського базару у Шацьку...до крадіжки корів Ковельмолока у фермера...заставляє ставити полочку луцької горілки у кожному супермаркеті... а тут суне свого носа до Луцька ,і вирішує чи мати дитячу залізницю..
ViPiR Показати IP 25 Серпня 2010 20:30
Не знаю як там залізниця, а що горілку "пропихає" - то правільно!!! Це податки і збори до бюджетів!
Джек Показати IP 25 Серпня 2010 23:13
До коментаторів. Хлопці ну ви реально адекватні люди чи ні, навіть з цієї статті, навіть далекому від політики і різноманітних розкладів людиноподібному все зрозуміло, єдиний нормальний керівник, вміняємий все зрозуміло пояснив, грошей не має, якщо ви так вболіваєте я до речі в дитинстві також катався на тій залізниці то пропоную оголосити збір коштів на збереження цього атракціону а ще краще навантажити керівника цієї залізниці розробити бізнес план самоокупності і тоді буде видно. Ну кінець з кінцем.
Скажена Мама Показати IP 26 Серпня 2010 08:26
Блііііін, ви знов те саме! Мій любімий VSC: невазможна прайті - ну то обходь! Хочеш парк почистити? Дарагой, відкрию тобі страшнуууууу таємницю: ніхто його чистити не буде, бо нахєр він комусь здався, бо хтось так само про нього говорить, як і ти про залізницю! А ви знаєте, шо аналогічних залізниць в Україні лише три? Мені шкода, шо реально тупі люди стоять при владі. А шо, домовитися з якимось фондом не можна? Чи знайти кілька спонсорів? Цілком реально, було б бажання. Але його нема. На жаль. Бо дальше свого носа не бачимо.
Скажена Мама Показати IP 26 Серпня 2010 10:10
О! Наканєцта розумна людина - Джек! Хоч одна думка нормальна!
Коментар Показати IP 26 Серпня 2010 10:30
Ніхто не згадав про головний міжрядковий меседж новини - Клімчук - хам, який досі не навчився себе коректно вести на владних заходах і засіданнях. Такого собі не довзоляв ні Бондар, не Романюк..
Fantom Показати IP 26 Серпня 2010 11:11
"Ми сьогодні що зробили? Бюджетна комісія скоригувала, м'яко кажучи, резерв, Резервний фонд. У ньому залишилась лише 61 тисяча. На все про все. Не дай Бог, яке лихо.." ну капец, всьо розворували ,тільки 61 тис. лишилась)) і кудиж ви діли весь резервний фонд ?
Коментар2 Показати IP 26 Серпня 2010 12:02
Романюк і Бондар не дозволяли собі і робити діло, вони безликі. Хай краще буде хам (хоча чому хам, ви ще хамів не чули), ніж ті, які нічого чи мало що зробили для громади.
OrestN Показати IP 26 Серпня 2010 12:12
Вимушений під цією статею написати свою думку щодо статті "Демократія – це процес, а не факт, - Башкаленко". Чому під цею статею немає можливості коментувати статтю про Башкаленка? На цьому наполіг сам п.Башкаленко? щоб не читати правду, яку писатимуть дописувачі? Чи можна спинити волю народу до справедливості, гідності, правди? Башкаленко на цьму форумі озвучив думки своїх спічрайтерів, але що криється за цією зализаною риторикою? Народ бачить усю підлість і нахабство ПАРТІЇ РЕГІОНІВ яка захищає не інтереси українців, а лише жирних донецьких олігархів. Люди говорять що це в повній мірі стосується донецького кримінально-олігархічного клану - Партії регіональних рейдерів, партії брехунів і українофобів, московських яничарів, чужинців та зеків, антиукраїнської партії крупного кримінального олігархата!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus