USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маневицькі лісівники вилучили три браконьєрські рушниці

16 Березня 2010 13:02
 
Сезон полювання давно закінчився, але не для браконьєрів. Лісова охорона повідомляє про виявлення петель та капканів. Нерідко затримує й озброєних чоловіків, що тиняються у пошуках пригод і звіра лісами Волині.
Під час чергового рейду 13 березня працівники ДП «Маневицьке ЛГ» у лісових угіддях Градиського лісництва натрапили на чотирьох жителів села Городок Маневицького району. Горе-мисливці проводили незаконне полювання. У порушників вилучено три гладкоствольні мисливські рушниці, які до того ж були незареєстровані. Тепер усім доведеться відповідати перед законом, повідомив Микола Корець, заступник директора по мисливству ДП «Маневицьке ЛГ».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 16 Березня 2010 14:35
Зараз кожен другий мисливець браконьєр, а особливо селяни котрі мають рушницю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus