USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Матерями-героїнями» стали 76 жінок з Волині

3 Листопада 2010 12:46
Президент України Віктор Янукович присвоїв почесне звання «Мати-героїня» 76 жінкам з Волинської області.
У відповідному Указі, розміщеному на офіційному інтернет-представництві президента, йдеться про те, що звання присвоєно за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей.
Найбільше – 29 – жінок серед новоспечених матерів-героїнь – з Ковельщини. 13 – з Любешівського району, 8 – з Маневицького, 7 – зі Старовижівського, 6 – із Ківерцівського, 4 – з Луцького району, по 3 – з Ратнівського району та міста Луцька, 2 – з Горохівського, 1 – з Володимир-Волинського району.
Серед них найбільше дітей – аж 11 – виховала Лілія Носко із села Човниця Ківерцівського району. По 9 дітей мають Ірина Кедик із Серхова Маневицького району та Ольга Кравчук із села Кричевичі, що на Ковельщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus