USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медикам, які працюють в епіцентрі грипу, обіцяють підняти оклади у п’ять разів

5 Листопада 2009 12:18
Кількість жертв епідемії грипу в Україні сягнула 96 людей. Серед померлих - 6 лікарів, 7 вагітних жінок і 9 дітей. Верховна рада ухвалила додаткові заходи для боротьби з епідемією грипу та ГРВІ. Про це 5 листопада повідомляють «Волинські новини».
Згідно з прийнятим документом, Кабінету міністрів рекомендовано, зокрема, з 1 листопада підвищити у п\'ять разів посадові оклади медичним працівникам, які задіяні у здійсненні заходів щодо боротьби з епідемією грипу – пише ТСН.
Крім того, згідно з постановою, уряд має забезпечити надання матеріальної допомоги у розмірі 100 тисяч гривень сім\'ям медичних працівників, які загинули внаслідок захворювання, що виникло під час виконання ними службових обов\'язків з надання медичної допомоги населенню в період епідемії грипу.
Постанова також передбачає рекомендації уряду розробити єдині підходи з інформування населення про розвиток епідемічної ситуації, забезпечити систематичне оприлюднення відповідної інформації (не рідше 2-х разів за день).
Постанова набрала чинності з дня її прийняття.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus