USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді зареєстрували проект рішення про заборону концертів артистів, які заробляють в РФ

23 Березня 2016 12:03
Заборонити концерти представників шоу-бізнесу, які заробляють у Росії, пропонують у Луцьку.

Відповідний проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, які здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, приймають участь у різних інших розважальних заходах на території РФ під час російсько-української війни»зареєструвала сьогодні 23 березня у Луцькій міський раді фракція ВО «Свобода».

Проектом пропонується заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, приймають участь у різних інших розважальних заходах на території РФ під час російсько-української війни.

"В умовах російсько-української війни частина українського шоу-бізнесу зайняла проросійську позицію і продовжує робити спільний бізнес з країною-окупантом. Вони беруть активну участь у відзначенні російських імперських дат, пропагують російський імперський світогляд та сприяють русифікації українського інформаційного простору. Заробляти гроші в країні, яка веде війну проти українського народу, розважати громадян та військових держави, котра окупувала частину українських територій, котрі вбивають українців, є неприпустимо. Така аморальна позиція представників шоу-бізнесу провокує справедливе обурення серед українських громадян. Адже шоу-бізнес – це професія, яка активно впливає на формування суспільної свідомості населення, визначає цінності та уподобання. В результаті проведення таких заходів та виступів є ризик виникнення заворушень, актів громадського спротиву, фізичного насильства та порушення громадського порядку", - зазначено у пояснювальній записці до проекту рішення.

Відзначимо, що на 18 квітня 2016 року у Луцьку запланований концерт Потапа і Насті Каменських, які під час російсько-української війни активно виступають у Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Справедливий Показати IP 23 Березня 2016 12:06
Тоді ще прийміть рішення про заборону фінансування мешканців міста їхніми родичами, які працюють(легально і не легально) у РФ.
Старожил Показати IP 23 Березня 2016 12:09
Колись взагалі в піст заборона була на все розважальне. А ми про Потапа...
Яна Показати IP 23 Березня 2016 12:27
Російсько-української війни?Може свободівці і не знають,але Україна офіційно не находиться у стані війни з Росією.Про це і неодноразово говорив наш Президент.Якщо діяти згідно логіки свободівців,то треба взагалі заборонити виступи усіх українських артистів у Луцьку бо вони УСІ без винятку виступали колись,або виступають у Росії.Думаю,що тепер ми побачимо створення у міськраді хорового і танцювального колективу із депутатів -свободівців які будуть розважати в майбутньому лучан на загальноміських заходах.
претор до Яна Показати IP 23 Березня 2016 14:00
яна ви палка прихильниця потапа і насті? через таких малоросів наша країна перебуває там де перебуває. треба було б ще англійським співакам під час війни з Гітлером їздити на концерти у берлін і розважати солдат вермахту та бюргерів. поки у нашій країні буде такий рівень свідомості, доти більшість буде жити на рівні відсталих народів світу.
Яна до претор Показати IP 23 Березня 2016 16:55
А чому ви не забороните їздити на Волинь Порошенко?В нього ж в Росії свої фабрики працюють і платять вони податки агресору..Що ,слабо?Ні,вам страшно:)Чи забороніть їздити до нас Тягнибоку.Він же в комсомолі був.Чи може ви цього не знаєте?
Вася до Яна Показати IP 23 Березня 2016 15:02
Нафіга дитися на танцюючих депутатів - краще дивитися на сольне знімання штанів Яною))
дана Показати IP 23 Березня 2016 13:29
Д*рні, немає слів!!!
юрій Показати IP 23 Березня 2016 14:02
тупе малоросійське стадо, позбавлене національної гідності, обирає корупціонерів та бариг у владу, а потім крокодилячими сльозами плаче: як нам важко жити, чому нас обкрадають. та тому що ви лохи! без роду і племені і без відчуття самоповаги та гордості.
Жанна Показати IP 23 Березня 2016 14:55
коментар було видалено
Вася Показати IP 23 Березня 2016 15:01
Є купа гарних українських співаків, які не скидають штани на кремлівських підмостках і не хвалять пуйла. А мають позицію, тож нехай вони співають, а не цей дует з піснями для даунів. Сподіваюся наші депутати проголосують за таку заборону. Хватить бути малоросами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus