USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мер Ковеля знявся для глянцу

11 Грудня 2009 14:21
На ювілейній обкладинці молодіжного журналу «Птаха» красується мер Ковеля Сергій Кошарук зі святковим тортом у руках. З приводу річниці сьогодні птахівські медійники влаштували прес-конференцію, під час якої дописувачі та редактор ділилися спогадами про двохрічну діяльність. Завтра святкувати день народження журналу продовжать у Ковелі під час творчого вечора Юрія Поліщука.
Журнал «Птаха», за твердженням авторів, розрахований на молодіжну аудиторію та всебічно відображає світ молодої людини. Розповсюджується глянець у Луцьку та Ковелі накладом у півтори тисячі примірників. Ціна примірника – 5 гривень. Окрім друкованої версії журнал має інтернет-сторінку.
Автори матеріалів – молоді журналісти, які прагнуть здійснити «спробу пера», отримати досвід, тому їхня співпраця з виданням на безоплатній основі. Але, як повідомила редактор журналу Оля Ляснюк, платити журналістам незабаром таки планують, коли журнал вийде на комерційну основу та набере у штат менеджерів. Проте, зазначила Ляснюк, редакція фільтруватиме рекламну тематику.
Яка вартість друку глянцевого журналу на 32 сторінки та хто фінансує видання, редакція не зізналася. Проте, зазначила, що «Птах» підтримують численні друзі та приватні підприємці.
Редакційну політику та тематику журналу корегує Рада директорів «Птаха», в яку зокрема входять Сергій Кошарук, Руслан Тимощук, Сашко Положинський, Анатолій Симонюк, Ніна Горик та інші. «В один момент була скорегована редакційна політика журналу, бо він мав давати читачеві більше позитиву», - каже ковельський голова Сергій Кошарук.        
Аналізуючи дворічну діяльність Ольга Ляснюк зізналась, що читачі високо оцінюють рівень видання і навіть зазначають, що подібних немає в Україні. З нагоди річниці, «птахівці» презентували також компакт-диск із записом вітань та 14 музичних композицій українських гуртів та діджеїв, які колись були на сторінках журналу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Леді Показати IP 11 Грудня 2009 14:37
Це не перша поява мера в глянці. Я бачила його в журналі "Ваше ВЕСІЛЛЯ" (№ 16),де він так романтично розповідає про свою кохану...
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:50
Читачі високо оцінюють "Птаха", бо напевно, інші глянці не читають.
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 23:06
а чи не він стане наступним мером луцька? бо подейкують вже.
seal Показати IP 13 Грудня 2009 13:14
До OrestN. А було б непогано. В Ковелі його хвалять. Та й місто змінилося в кращу сторону і перше місце в Україні зайняло. Цікаво, а звідки у Вас така інформація?
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 17:48
Ну, блін, Кошарук! Ой да молодець. Прямо зірка плейбою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus