USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери за коноплею злетіли в небо. ФОТО

21 Липня 2010 16:20
Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області вдалися до більш дієвих способів - днями вони здійснили політ над територією Луцького, Ківерцівського, Маневицького та Рожищенського районів.
Про це повідомив сайті обласного управління МВС.
Як розповіла прес-служба управління, міліціонери злетіли з метою більш ретельного виявлення незаконних плантацій маку та конопель. Адже сіячі наркосировини маскують посіви серед городини або ж чагарників, аби людське око нічого не запідозрило.

«При виявленні таких територій оперативники терміново повідомляли відповідні служби, аби в найкоротший термін та по гарячих слідах знищити такого роду насадження. Слід сказати, що це нововведення відразу дало свої результати», - переконують у прес-службі.

Так, за час польоту виявлено 11 незаконних посіви маку та конопель загальною площею більше 3000 квадратних метрів у кількості 13571 рослина.

«Надалі правоохоронці планують систематично проводити такого типу перевірки», - пише сайт. Щоправда, не зізнається, на чому саме літали міліціонери…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fantom Показати IP 21 Липня 2010 17:01
На дельтаплані. у них мав створюватись підрозділ дельтапланеристів, смішно ? але це правда, новий прикол від діда Івана (начальника УМВС).
VSC Показати IP 21 Липня 2010 17:39
За коноплей - в небо, а от косяка -???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus