USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міліція впіймала 40 втікачів, одного повернули з Білорусі

1 Липня 2010 09:39
Упродовж 21-25 червня на території Волинської області працівники карного розшуку провели спеціальну оперативно-профілактичну операцію «Розшук» - шукали порушників закону, які переховуються від суду та слідства, а також безвісти зниклих громадян.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

Під час проведення відпрацювання волинські правоохоронці перевіряли раніше засуджених, рецидивістів та наркоманів, які перебувають на оперативних обліках.

Розшукано та встановлено місце знаходження 41 особи, що переховувалися від слідства та суду. В тому числі - сім обвинувачуваних, які перебували у міждержавному розшуку, і семеро осіб, що розшукувались з минулих років. Усіх затримано.

Завдяки зусиллям правоохоронців Волині за скоєння тяжких злочинів проти особи розшукано трьох грабіжників та одну особу за скоєння вбивства, що сталося у Нововолинську.

Так, 31-річний Віктор за спільною змовою зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв убивство. Після чого переховувався у Республіці Білорусь, де був затриманий та екстрадований на територію України.

Крім того, в ході проведення операції, для інших органів внутрішніх справ співробітниками карного розшуку Волині розшукано чотири особи, в тому числі дві – для органів внутрішніх справ Росії.

Під час проведення операції встановлено долю восьми осіб, які оголошені в «Розшук» у поточному році, двох – минулих років, одну неповнолітню та одну безвісти зниклу для Ленінського РВ УМВС України у Харківській області.

Встановлено одну особу невпізнаного трупа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus