USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мінздоров’я рекомендує продовжити карантин

10 Листопада 2009 17:42
На думку першого заступника міністра охорони здоров\'я Василя Лазоришинця, в країні необхідно продовжити карантин. Адже те, що карантин був введений у деяких областях, дозволило зменшити захворюваність школярів на 50% і студентів на 40%. Про це повідомляють «Волинські новини».
Міністерство охорони здоров’я відзначає зниження рівня захворюваності на грип і ГРВІ. «Кількість хворих зменшується. Тенденція до зниження спостерігається щодня», – сказав він, повідомляє Обком з посиланням на «Українські новини».
Також він додав, що якщо раніше щодня фіксувалося до 160 тисяч випадків захворювання щодня, то зараз цей показник становить 35-50 тисяч осіб.
Також Лазоришинець зазначив, що на 115 осіб зменшилась кількість людей, які знаходяться у реанімації, і на 5 осіб, які перебувають на апаратах штучної вентиляції легень.
У той же час заступник міністра заявив, що епідеміологічна ситуація в країні не нормалізувалася.
«На мою думку, в країні необхідно продовжити карантин. Те, що ми ввели карантин у деяких областях, дозволило зменшити захворюваність школярів на 50% і студентів на 40%», – сказав він.
У той же час Лазоришинець додав, що остаточне рішення щодо продовження карантину буде приймати головний санітарний лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Куратор Показати IP 10 Листопада 2009 17:52
Ей, влада, ви що ж хочете зробити. Хворіли, хворіють і будуть хворіти! А навчання? Ви що хочете, щоб цього року до ти х же таки ВУЗів менше абітурієнтів поступило? ЩОб наступного року, може, від грипу легш було берегтись? За що ж діти мають ТАК страждати?
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 18:06
Хворіти ніколи! Розлінуються геть і не вчитимуться! Тільки те й роблять, що вдома за компами сидять і в "Лінєйку" лабають. Годі вже, одержимих геймерів виховуємо а не САМОБУТНІХ ОСОБИСТОСТЕЙ!!!
OrestN Показати IP 10 Листопада 2009 21:10
Карантин - це деструктивна, абсурдна кампанія, щоб заглушити Скандал з БЮТівськими гвалтівниками-педофілами в "Артеці". Це кампанія керована зза меж країни.
Кохана Показати IP 11 Листопада 2009 07:59
Я, вважаю, що карантин потрібно продовжити
alex Показати IP 11 Листопада 2009 09:32
Приймати рішення про продовження карантину ще рано. На скільки його продовжувати? На тиждень, місяць, до кінця року. Таке рішення потрібно приймати в кінці наступного тиждня.
Vlad07 Показати IP 11 Листопада 2009 10:37
Ситуація з епідемією нагадує ситуацію з економічною кризою.Чомусь знову найбільше постраждала саме Україна. А єдиний ефективний метод боротьби з грипом у нашої влади - це карантин. Адже ліків і пов`язок на всіх, як завжди не вистачає.
OrestN Показати IP 11 Листопада 2009 12:19
Дайош карантин на 12 наступних місяців! ;-)
OrestN Показати IP 11 Листопада 2009 12:53
Інформування населення про епідемію грипу стало епідемією дезінформації та обману. Просте зіставлення заяв прем’єр-міністра, першого віце-прем`єра, міністра охорони здоров’я та його заступників, головного державного санітарного лікаря та інших державних чиновників про причини і масштаби пандемії в Україні створює цілковиту інформаційну какофонію.
Таня Показати IP 13 Листопада 2009 19:18
У нас так звикли. Спочатку сидять тижнями вдома, а потім за рахунок канікул і субот відпрацюють для годиться. Тільки про якість вже ніхто не згадає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus