USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

МНС-ники зустрінуть повінь з човнами та рятувальними кругами

22 Лютого 2010 13:04
 
Повеневі води практично щороку затоплюють та підтоплюють десятки тисяч гектарів волинської землі.
У зону підтоплення найчастіше потрапляють поліські райони області: Ратнівський, Камінь-Каширський, Любешівський. В обласному ж центрі підвищення рівня води з року в рік фіксується на Малоомелянівському масиві.
Як зазначають синоптики, якщо вдень триматиметься плюсова температура, а вночі сягатиме нижче нуля, сніг розтаватиме поступово. Високого рівня вода сягне у тому випадку, якщо танення снігу супроводжуватиметься рясними опадами та плюсовою температурою. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.
«Волинські рятувальники готові прийти на допомогу населенню у випадку підтоплення, – зазначив заступник начальника Головного управління МНС України в області Анатолій Лисюк. – У нас на оснащенні – 26 човнів, десятки рятувальних кругів та рятувальних пристроїв. Крім того, у Камінь-Каширському районі на бойовому чергуванні є плаваючий транспортер вантажопідйомністю 18 тонн. Рятувальники спроможні відкачати воду за допомогою трьох потужних насосних станцій та пожежних автомобілів».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus