USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

МЗС Словаччини надало допомогу родині загиблого айдарівця з Волині

31 Грудня 2015 17:08
Благодійну допомогу родині загиблого волинського бійця Сергія Шостака надало Міністерство закордонних справ Республіки Словаччини. Крім того, волинські поліцейські від себе вручили подарунки сім’ї Героя.

Пенсіонер МВС Сергій Шостак загинув боронячи цілісність України у зоні АТО ще в липні 2014 року. Напередодні новорічних свят тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області вручив сім’ї загиблого героя подарунки.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

– Відменеособисто, тавідусьогоособовогоскладуволинськоїполіціївітаювасзнаступаючимНовимрокомтаРіздвомХристовим, – звернувсядогостейПетроШпига. – Щиробажаю, абиприйдешнійрікбувбагатийнащастя, успіхіблагополуччя. Нехай він принесе вам достаток, злагоду, спокій і мир, міцне здоров’я та Боже благословення. Зичу вам оптимізму, нових сил і наснаги на добрі справи.

Благодійну допомогу надало Міністерство закордонних справ Республіки Словаччини, куди напередодні з листом звернулися начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, настоятель храму Святого Великомученика Георгія Побідоносця протоієрей Олександр Мазурак та голова Волинської обласної організації Асоціація ветеранів МВС України Сергій Шелепін.

Дружині та дітям начальник волинської поліції вручив мультиварку та посуд до неї, і солодкі подарунки.

До слова, дружина загиблого - Майя Шостак - у липні 2015 року долучилася до діяльності Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» і восени її обрали депутатом Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 31 Грудня 2015 18:31
"Крута" допомога. Валютчики шпизі за день в десятки разів більше віддячують, ніж коштують ці мультиварка та казанок. Дешевий піар. Шкода, що батюшку туди приплели.
А Показати IP 31 Грудня 2015 18:38
Аж на 2000 грн
Лучанин Показати IP 31 Грудня 2015 19:36
Багато років знав Сергія, можу сказати тільки одне, дуже хороша людина, товариш і справжній десантник, таких зараз мало. Сини, як соколи, Майя має ким гордитися. А Сергій - справжній Герой та патріот України, завжди залишиться з нами. Слава ВДВ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus