USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Рівненщині закінчилися збори резервістів першої черги

15 Вересня 2016 19:46
Для більше тисячі військовослужбовців оперативного резерву першої черги сьогодні закінчилися навчальні збори на рівненському полігоні, які тривали два тижні, повідомили у прес-службі управління оперативного командування «Захід»

Під час урочистого шикування всього особового складу бригади командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Ігор Довгань вручив резервістам нагороди та відзнаки від Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача ЗС України, командувача Сухопутних військ ЗС України, та почесні відзнаки від командувача військ оперативного командування «Захід». У своєму виступі він подякував особовому складу за чіткі та злагоджені дії під час проведення бригадного тактичного навчання з бойовою стрільбою.

«Ми з вами провели всі етапи злагодження: одиночна підготовка, навчання взводів, рот, батальйонів і в період з 11 по 14 вересня провели бригадні тактичні навчання. Хочу відмітити організованість і спроможність підрозділів бригади виконувати бойові завдання. Пліч-о пліч з військовослужбовцями контрактниками, мобілізованими, у навчаннях взяли участь майже 1000 військовозобов’язаних військового резерву, показавши високий рівень підготовки та високий бойовий дух», - сказав генерал-майор Ігор Довгань.

«Видно, що люди були в зоні АТО, вони і навички мають щодо тактичних дій та виконання вогневих задач. Для прикладу, ми більше двох діб проживали в полі. Вони стійко витримували умови, ніхто не жалівся. Хоча вони резервісти. Це тішить, бо люди розуміють для чого це все робиться», - додав полковник командир першого батальйону Михайло Прокопів.

Під час проведення зборів понад 50 резервістів прийняли рішення про продовження військової служби в Збройних Силах України за контрактом .

По закінченні проведення урочистих заходів всім резервістам у повній мірі виплатили грошове забезпечення та організували відправку до місць проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus