USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині за 2 мільйони збудують дитсадок

5 Грудня 2013 16:54
Ківерцівські дошкільнята незабаром матимуть новий дитсадок: там швидкими темпами триває будівництво двоповерхового приміщення на чотири групи, повідомили у прес-службі облдержадміністрації. Роботи ведуться недалеко від старого маленького ДНЗ, яке було зведено ще у 1944 році і вже не відповідає сучасним стандартам, та й розмістити усіх бажаючих дітей там стало досить проблематично. До того ж, у старому приміщенні садка проводилися лише поточні ремонти. Тому було прийнято одностайне рішення і уже в вересні розпочалося будівництво нового ДНЗ на 75 місць.

Як розповів директор фірми-забудовника ТзОВ «Олицький Агробуд» Юрій Кудрик, упродовж трьох місяців звели зовнішні та внутрішні стіни, а до Нового року планують встановити енергозберігаючі вікна та накрити приміщення шатровим дахом. Наступного ж року – на черзі внутрішні роботи, утеплення стін, оздоблення, встановлення сантехніки та системи опалення. До слова, обігріватися дитсадок буде новою енергоощадною котельнею, яку встановлять поблизу. Для дітвори облаштують чотири сучасні ігрові майданчики. А в приміщенні також буде кухонний блок та зала для занять спортом та свят. Зі слів будівельника, на ці потреби буде витрачено 2 мільйони 141 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus