USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Литовежа - жахлива ДТП

12 Липня 2014 08:46
Автобус наїхав на легковий автомобіль, троє людей загинули. Трагедія трапилася поблизу Литовежа.

Вчора, 11 липня, приблизно о 17:00 на відрізку дороги, що прямує з Нововолинська у Червоноград (між селами Литовеж та Тудорковичі), сталася жахлива ДТП у якій автобус, що прямував зі Львова та віз людей відпочити на Шацькі озера, виїхав на зустрічну смугу та наїхав на легковий автомобіль «ВАЗ», де їхало троє мешканців села Тудорковичі. Про це інформує Нововолинський інформаційний портал.

У результаті наїзду автобус просунув легковик метрів двадцять і з'їхав разом із ним з дороги майже в ліс, де перевернувся на правий бік. Водій та двоє пасажирів «жигулів» загинули. Водій та пасажири автобуса всі живі, їм надали медичну допомогу, деяких відвезли у лікарню.

Зі слів очевидців, водій автобуса - пенсійного віку, йому в дорозі стало погано. Він за 3-4 хвилини до ДТП навіть зупинив свій транспорт та виходив попити води.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 12 Липня 2014 09:02
Скільки ще водії-пенсіонери будуть їздити за кермом? Тим більше автобусів? Тільки недавно пенсіонер збив коляску з дитиною, яку "не побачив"? Вік для водіїв автобусів має бути 30-50 років.
ЦЕДВА до Лучанка Показати IP 12 Липня 2014 15:40
Так усі молоді вже спилися, і не можуть пройти алкоконтроль.
діло Показати IP 12 Липня 2014 09:55
Нещодавно були статті з приводу пенсіонерів, працевлаштування молоді і т.д. Так от де у першу чергу треба пенсіонерів міняти і не допускати до роботи!!! Да і у маршрутках у Луцьку тих "дядьок" не мало за кермом і як подивишся як вони їздять...Жах! А це людські життя!!!
громадьські активіст Показати IP 12 Липня 2014 14:51
а в центрі недавно коляска на пешеходке,діду 82.с машини сам не виходив.мусили помогати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus