USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На дільницях Волині – черги. У бюлетенях - помилки

31 Жовтня 2010 13:26
У багатьох випадках процес голосування розпочався із затримкою на 10-15 хвилин, оскільки ДВК не встигли за період з 7 до 8 ранку провести усі необхідні підготовчі процедури. Причиною цього є велика кількість бюлетенів, які комісії не встигли вчасно розподіли між своїми членами.
Про це інформує координатор кампанії громадського спостереження за виборами ГМ ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

На більшості виборчих дільниць від самого ранку спостерігаються черги. Одна з причин цього - невеликі приміщення і мала кількість кабінок для голосування. Крім того, виборці довгий час перебувають в кабінках для голосування, щоб детально ознайомитись з великою кількістю бюлетенів і вибрати свого кандидата. Через черги люди сердяться та ображають членів комісій.
В багатьох випадках є проблеми з бюлетенями. Основні проблеми – помилки в написанні імен кандидатів, або й їх відсутність, а також недостатня кількість бюлетенів.
Є випадки порушення заборони агітації в день виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рустам Показати IP 31 Жовтня 2010 14:20
Все як завжди, коротше кажучи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus