USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Форум до Львова поїдуть волинські видавці

14 Вересня 2010 09:47
Серед волинських видавців, які цьогоріч представлятимуть свою книжкову продукція на Форумі видавців у Львові, – «Твердиня», «Терен», Волинська обласна друкарня, «Вежа».
Зокрема директор поліграфічно-видавничого дому «Твердиня» Микола Мартинюк розповів, що особливо резонансними будуть презентації книг Ігоря Павлюка «Стратосфера» та Володимира Лиса «Графиня».
«Це унікальні явища у царині поезії та прози… – підкреслив він. – Очікуємо, що «гурмани» мистецтва слова прийдуть на презентацію книги доктора філології Миколи Кодака «Поетика як система», а шанувальники історії – праць Ярослава Яріша «Будить хиренну волю» та «Лицар з Кульчиць», – сказав Мартинюк.
Директор «Терену» Андрій Криштальський повідомив, що широке зацікавлення читачів викликають праці Роберта Конквеста «Великий терор» і Євгена Сверстюка «Не мир, а меч».
«Не сумніваюся, що стануть раритетними 228-сторінкова книга спогадів ветерана ОУН Степана Семенюка «…і гинули першими», нове видання «Релігії і церкви в історії України» В’ячеслава Липинського. Надзвичайно цікава у нас поезія – і «25-й кадр» Олени Пашук, і збірки Марини Ковальчук та Тетяни Бондар, есеїстика Василя Слапчука та Олександра Сінкевича».
Окрім того, під час ярмарку презентуватиметься роман Андрія Криштальського «Десятина». Про це пише «Волинська правда».
XVII Форум видавців відбудеться у Львові з 15 по 19 вересня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus