USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Єдиний Центр тиснуть, – Бондар

29 Жовтня 2010 15:50
Нинішній владі не подобається принциповість політичної сили Єдиний Центр – саме тому у деяких регіонах України на представників партії чинять тотальний тиск.

Про це 29 жовтня під час чат-конференції на «ВН» говорив депутат Волиньради, екс-кандидат на посаду луцького міського голови та кандидат в депутати до обласної ради Володимир Бондар.

Політик зокрема прокоментував припущення, висловлене 29 жовтня у статті на інтернет-виданні «Українська правда», у якому йдеться: «Очевидно, не бажаючи повторити долю однопартіця, майже відразу після арешту Андрія Амбросьонка (кандидата на посаду мера Донецька від ЄЦ – «ВН») зняли свої кандидатури в мери інші представники Єдиного Центру – Володимир Бондар з Луцька та Віталій Яворський з Миколаєва. Щоправда, останній на користь представника Сильної України».

Бондар відповів, що на його однопартійців дійсно тиснуть.

«Тиск не представників Єдиного Центру є. Це, на жаль, відповідь влади на принципову політику наших депутатів у Верховній Раді, які категорично відмовились входити в коаліцію», – висловився він.

Арешт свого донецького колеги Бондар вважає яскравим прикладом того, як влада, щонайменше в Донецьку, бореться з неугодними кандидатами на посади міських голів.

«Щодо ситуації у нашій області, то нічого подібного, принаймні щодо мене, у нас не було», – запевнив він.

Стосовно свого рішення зійти з мерських перегонів у Луцьку Бондар вкотре наголосив, що такий крок був усвідомленим та ненав’язаним кимось стороннім.

«Я чітко й аргументовано виклав свою позицію щодо шансів декількох кандидатів, що балотуються одночасно, мають близькі ідеологічні засади і заважають один одному на електоральному полі. Вважаю це теж технологією, яка застосовувалась у тому числі проти мене. Тому я прийняв рішення балотуватись на іншому рівні, дати можливість пройти одному сильнішому кандидату, а іншим вчинити за моїм прикладом», – заявив Бондар.

Читати текст чату з Володимиром Бондарем
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Русин Показати IP 29 Жовтня 2010 17:38
Читав чат з Бондарем. Повний понос: "Голосуйте за ЄЦ, бо мені п...ц". Голосуйте за партію, яка організувала у Закарпатті русинський сепаратизм. Голосуйте за русина Бондаря!
фан Показати IP 29 Жовтня 2010 19:11
галімий пєар :)
гак Показати IP 29 Жовтня 2010 21:35
Балога-шеф=ЖМОТ= Ющенко був для Бондаря, як хрещений батько. А ризикувати своїм губернаторським "непосильним нажитим" капіталом -ням -ням=куь-кусь= не хочеться. Лучани всіх своїх "героїв-матросових" знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus