USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Ковельщині не знайшли жодного занедбаного табору

14 Червня 2010 16:19
Дитячі літні табори та бази відпочинку Ковельського і Маневицького районів готові до сезону оздоровлення.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Питань відпочинку та оздоровлення дітей у Ковелі, а також у Ковельському та Маневицькому районах розглянули на виїзному засіданні за участі заступника голови облдержадміністрації Олександра Курилюка.

У Ковелі на потреби таборів з денним перебуванням з бюджету міста виділено 170 тисяч гривень. Ці гроші використані на дворазове харчування учнів, які перебували на відпочинку у пришкільних оздоровчих таборах.

При навчально-виховних закладах Ковеля з 31 травня по 17 червня функціонувало 17 пришкільних таборів денного перебування, у яких відпочило 1 329 дітей.

В усіх оздоровчих таборах міста та району створені безпечні умови для перебування дітей.

На особливому контролі міськвиконкому перебуває питання оздоровлення дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які виховуються у прийомних сім'ях. Із початку року оздоровлено 56 дітей з Ковеля, що становить 100 % від загальної кількості дітей цієї категорії, віком 7-16 років.

У результаті проведеної роботи на 14 червня оздоровлено 2 148 дітей, що становить 30 % від загальної кількості дітей шкільного віку 7-16 років Ковеля. Через медичні установи та релігійні общини оздоровлюється 750 дітей.

У Ковельському районі відділом освіти райдержадміністрації в оздоровчому сезоні забезпечено функціонування 36 таборів із денним перебуванням при всіх загальноосвітніх закладах І-ІІІ ступеня та І-ІІ ступеня. На 14 червня в Ковельському районі оздоровлено 1 915 дітей.

На черзі для отримання путівок на оздоровлення в управлінні праці та соціального захисту населення перебуває 25 дітей, які відносяться до категорії постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Фінансове забезпечення оздоровчої кампанії 2010 року становить 215 тисяч гривень.

У Маневицькому районі, відповідно до прогнозних показників, із 1 по 14 червня працювало 11 дитячих таборів із денним перебуванням, де мали змогу відпочити 1 530 дітей.

Окрім дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, в районі також будуть здійснювати оздоровлення і відпочинок дітей табори, які знаходяться у підпорядкуванні релігійних громад. Щороку в них мають змогу відпочити більше 300 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus