USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Любешівщині коситимуть трави на швидкість

5 Серпня 2010 15:45
13 серпня 2010 року у Національному природному парку «Прип’ять-Стохід» відбудеться Міжнародний Турнір з ручного сінокосіння низинних боліт «Українська косовиця – 2010».
Про це пише «СіД» із посиланням на Любешівську РДА.
Турнір з ручного сінокосіння пройде у двох форматах – командний залік та індивідуальна першість серед кращих учасників команд.
«Українська косовиця – 2010» запрошує усіх бажаючих незалежно від віку, статі та місця проживання взяти участь у змаганнях.

Для участі у змаганнях команда з 2-х косарів може подати заявку на електронну адресу або передати особисто в адміністрацію національного природного парку «Прип’ять-Стохід» до 6 серпня 2010 року.

Участь у Турніру є безкоштовною.

Мета турніру – відновлення низинних боліт, як ареалів мешкання рідкісних птахів, що занесені до Червоної книги України: чорного лелеки та прудкої очеретянки. Крім того, турнір дасть можливість привернути увагу широкого загалу до проблем збереження біорізноманіття та розвитку природоохоронних територій в Україні.

«Через підтримку такого заходу, як турнір, проект ПРООН/ГЕФ намагається зробити внесок у започаткуванні реального партнерства між адміністрацією природоохоронної території, місцевою владою, бізнесом та громадою під час проведення спільних акцій», - вважають організатори косовиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus