USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На новобудовах Нововолинська - реклама для безробітних. Фото

1 Липня 2010 16:29
Нововолинський міський центр зайнятості запровадив нетрадиційні підходи для поінформованості громадян - прийнято рішення про розміщення соціальної реклами на об’єктах будівництва в місті Нововолинську.

Про це інформує прес-служба Нововолинського міського центру зайнятості.

За погодженням з підприємцями соціальна реклама про створення нових робочих місць розміщена на будівництві нових магазинів «Алладін» та «Вепр». Відтепер, проходячи поряд, кожен нововолинець чи гість міста знає, що тут будується і скільки людей буде тут згодом працювати.

Ідея розміщення такої реклами виникла у директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, коли вона перебувала з робочим візитом за кордоном.

До підприємців, на чиїх новобудовах розміщена соціальна реклама, вже звернулися чимало людей, які бажають працювати.

«Якщо ці люди, які згодом будуть працевлаштовані, не зверталися в службу зайнятості, ми будемо раді та глибоко переконані, що не залишились осторонь у вирішенні проблеми працевлаштування кожного окремого ново волинця», - каже заступник директора Нововолинського міського центру зайнятості Ірина Олійник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
mr.jack Показати IP 1 Липня 2010 17:46
А потім начальниця ЦЗ наярює підприємцю за те що взяв робітника поза біржою
вінстон до mr.jack Показати IP 2 Липня 2010 09:27
а потім ще й штрафуюють....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus