USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На одного волинянина припадає 60 доларів інвестицій

26 Лютого 2010 13:52
Торік на Волинь надійшло близько 63 мільйонів доларів США іноземних інвестицій. У 2008-му - вдвічі менше
Таку інформацію оприлюднили на сьогоднішьому семінарі «Розробка і реалізація стратегії конкурентоспроможності регіону і прискорення економічного розвитку» в облдержадміністрації.
«Ми маємо вирішити проблемні питання, які заважають залученню в область інвестицій. В цьому плані певні напрацювання у нас вже є. На Волині діють концерн «СКФ Україна», корпорація «Нестле», ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», ТзоВ «Кроноспан УА». Ми повинні працювати на перспективу, щоб кожен куточок нашого регіону використав усі можливості для свого розвитку», - заявив губернатор краю Микола Романюк.
За словами Романюка, одна із галузей, яку необхідно розвивати на Волині – туризм. А підприємства не варто зосереджувати в якомусь одному районі, а розвивати край рівномірно.
Заступник голови обласної ради Борис Загрева запевнив, що перспектива вступу України до ЄС активізує розвиток кожного регіону й,зокрема, Волині.
«Ми маємо Богом дане географічне розташування, що можемо користуватися численними міжнародними програмами співпраці. Для повноцінного вступу до Євросоюзу необхідно підвищити конкурентоспроможність наших підприємств, нашої економіки», - зауважив чиновник.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus