USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На ремонт Музею Волинської ікони зібрали 16 тисяч гривень. ФОТО

15 Вересня 2010 10:14
У неділю біля Музею Волинської ікони православні лучани із холмщаками традиційно вшанували Холмську ікону Божої Матері.
Спочатку відбувся молебень біля Свято-Покровської кафедральної церкви Луцька. На запрошення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта на урочистість прибули представники Польської православної церкви на чолі з архієпископом Люблинсько-Холмської православної єпархії владикою Авелем.
Понад дві з половиною тисячі віруючих разом зі священнослужителями вирушили до музею. На порозі музею перед чудотворною іконою Холмської Богоматері – унікальною пам’яткою візантійського письма ХІІ століття – був відслужений акафіст.
На прохання митрополита в цей день під час акафісту були зібрані кошти для реставраційних робіт в музеї. Усього у цей вечір зібрали 16100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus