USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині – новий начальник юстиції. ФОТО

13 Липня 2010 14:11
Посаду начальника юстиції у Волинській області зайняв колишній заступник начальника відділу державної виконавчої служби головного управління юстиції в області Ігор Оксенчук.
Представляти нового керівника управління 13 липня приїхав до Луцька заступник міністра юстиції України Юрій Притика та голова ВОДА Борис Клімчук.
35-річний Ігор Оксенчук має дві вищі освіти – за фахом юриста та історика. В системі юстиції працює вже десять років, починав роботу з державного виконавця. З 1997 він три роки працював вчителем історії в 24 школі Луцька. Нещодавно закінчив аспірантуру, проте ще не захистився.
Борис Клімчук вказав, що рішення про обрання кандидатури Оксенчука приймав спільно з міністром юстиції Олександром Лавриновичем. Претендентів на цю посаду було багато, проте зі слів губернатора вони обрали людину «яка буде працювати». Клімчук зазначив, що на таке рішення повпливало освітянське минуле нового керівника юстиції.
Перед Оксенчуком і його командою Борис Клімчук поставив три завдання, за якими судитиме про роботу управління: контролювати процес погашення боргів із заробітної плати, стежити за наповненням бюджетів всіх рівнів та за надходженнями до Пенсійного фонду.
Юрій Притика побажав новому керівнику юстиції в області натхненної роботи та підтримки колективу. Він зазначив, що нині управління має непогані показники та побажав, аби вони покращувалися.
Борис Клімчук не дав слово Оксенчуку, зазначивши, що ліпше послухає його звіт через пів року, бо так буде «по-чоловічому». Мовляв, все-одно знає, що написано у промові новоявленого начальника – «слова вдячності про проявлену довіру і таке інше».
Також губернатор відмовився дарувати новопризначеному начальнику букет, сказавши, що «мужик-мужику квіти тикати не буде», це повинна зробити жінка. Тому квіти Ігорю Оксенчуку дарувала журналістка Волинського телебачення Ольга Марчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій Показати IP 13 Липня 2010 16:21
Пане Борисе браво... так вміло "рідню" протягувати тереба вміти...
Остап Показати IP 13 Липня 2010 16:22
Це прада що він ще не одружений бо вроді з тих...???
Папарацці до Остап Показати IP 13 Липня 2010 17:49
А можна детальніше? може і нашу рідну Волинь сколихне якийсь пікантний скандал....
VSC до Папарацці Показати IP 14 Липня 2010 13:00
Видимо поэтому Борис отказался цветы дарить.
Борисик Показати IP 14 Липня 2010 22:55
А он и впрямь симпотяжка :)
Хохма Показати IP 14 Липня 2010 23:24
Вся команда ПРдунів лиже, а цьому лизати не звикати, а бацько не захотів публічних засосів. Був би дєд, той не побрєзгував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus