USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині другокласників посвятили у козачат. ФОТО

15 Жовтня 2010 13:27
У школі села Садів Луцького району відзначили День Українського козацтва та 10-ту річницю дитячої громадської організації «Садівська козацька республіка».
Привітати ювілярів прибули заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук, головний отаман міжнародної громадської організації Волинського округу «Козацтво запорозьке» Петро Олешко, директор Музею сільського господарства, що у селі Рокині, полковник козацького війська Олександр Середюк, повідомляє сайт Луцької РДА.
Під час проведення Великої козацької ради відбулась посвята другокласників у козачата. Посвідчення учням вручав Петро Олешко з Олександром Середюком.
Вихованці школи «Козацького гарту» показали присутнім елементи бойового гопака та вміння босоніж ходити по битому склу.
Отамана «Садівської козацької республіки» Віктора Ящука та директора загальноосвітньої школи Ігоря Федорка було відзначено грамотами районної державної адміністрації, обласної ради та «Козацтва запорозького».
Заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук передав до шкільної бібліотеки книги про історію українського козацтва, його культуру і традиції, а з районного бюджету було виділено 1,5 тисячі гривень на розвиток Садівської козацької республіки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 15 Жовтня 2010 13:31
Кдасне свято! Браво Ящуку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus