USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ДВК не готові до виборів

22 Жовтня 2010 15:53
За тиждень до виборів дільничні виборчі комісії Луцького району Волинської області мають чимало проблем.
У селі Струмівка станом на 22 жовтня дільнична виборча комісія ще не розпочала свою роботу. Тому попередні списки виборців не доступні для ознайомлення, повідомив регіональний координатор ГМ «ОПОРА» у Волинській області Михайло Шелеп.
А в Липинах дільнична виборча комісія не має голови і секретаря. Останні написали заяви про складання повноважень.
Районна виборча комісія радить ДВК між собою визначити достойних кандидатів на керівні посади та подати в район відповідні пропозиції.
У селі Прилуцьке в списках виборців багато помилок. Вже виявлено 115 осіб, які не включені у списки. Комісія чекає, коли ці виборці звернуться в ДВК із відповідними скаргами та копіями паспортів. Інакше вони не зможуть проголосувати.
Загалом по району багато відмов від керівних посад. Районна виборча комісія просила суб'єктів виборчого процесу відразу подавати кандидатури в ДВК із вказанням посади, на яку пропонується людина.
Але партії не узгодили зі своїми членами ДВК питання займання ними керівних посад, і тепер люди відмовляються від роботи в комісіях.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Савчук Показати IP 23 Жовтня 2010 01:31
"партії не узгодили зі своїми членами ДВК питання займання ними керівних посад"... пане(і) журналісте, якби ви бачили бланк заяви на членство в комісії, такого б не писали. А відмовляються тому, що бачать реальний об'єм роботи, за який держава заплатить 100-200грн. Така платня це просто смішно. І знов мають платити партії. І знов ми заставляєм партії заробляти, чи то "відбивати" "вкладені" кошти. Наша пісня гарна нова - починаймо її знову!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus