USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині хворі їдять «золоту» курятину

21 Вересня 2010 12:29
Ратнівська центральна районна лікарня закуповувала курячі стегна по 45 гривень за кілограм, замість ринкових 16-20 гривень.
Про це 20 вересня під час селекторної наради повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк.
Усі продукти, за його словами, лікарня закупила в одного підприємця. Окрім дорогої курятини, медичний заклад придбав три кілограми рибних консерв «Сардини» по 22 гривні, два кілограми шпротів по 41 гривні та 2,4 кілограма кільки в соусі по 10,49 гривні.
Карпюк сказав, що відповідний лист про створення продовольчого складу надійшов днями від Ратнівської райдержадміністрації.
Чиновник закликав контрольно-ревізійне управління в області негайно реагувати на факт закупівлі в одного підприємця, а не чекати кінця року.
А губернатор Борис Клімчук тих, хто купує продукти за такими цінами, назвав «позорниками і негідниками».
«В таких випадках панове офіцери стрілялися. Я вас до цього не спонукаю. Але підіть покайтеся перед людьми і перед хворими для початку», – порадив Клімчук.
Нагадаємо, у липні 2010 року голова Волинської ОДА видав розпорядження «Про протидію грубим порушенням у процесі закупівель продуктів харчування за бюджетні кошти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
постач Показати IP 21 Вересня 2010 12:56
Об''єми вражають!
Іван Показати IP 21 Вересня 2010 13:09
Відколи це хворим дають сардини і кільку зі шпротами? Дайте про це повідомлення в ЗМІ, то тепер всі намагатимуться потрапити на лікування в Ратнівську ЦРЛ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus