USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині недостатній рівень медичного обслуговування спортсменів

5 Жовтня 2010 16:14
Система дитячо-юнацьких спортивних шкіл Волині на сьогодні має ряд проблем.
Про це говорив на засіданні колегії Міністерства сімї, молоді та спорту заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк, інформує прес-служба Волинської ОДА.
На сьогодні ДЮСШ не мають фінансової можливості направляти провідних та перспективних тренерів-викладачів на курси підвищення кваліфікації, зазначив Курилюк. Низький рівень фінансування статті витрат спортивно-масової роботи призводить до знецінення головної мотивації – участі у змаганнях та підвищення спортивної майстерності для досягнення високих спортивних результатів.
Ще одна проблема – низький рівень медико-відновлювального забезпечення та контролю за перспективними спортсменами. Чиновник повідомив, що відділення спортивної медицини при клінічних лікарнях не мають необхідного медичного обладнання та засобів відновлення та контролю за станом здоров'я спортсменів. Тому Курилюк висловив пропозицію опрацювати питання щодо відновлення обласних комплексних фізкультурних диспансерів із забезпеченням відповідними кадрами та обладнанням.
Двозначним є і питання підпорядкованості ДЮСШ різним відомчим організаціям. Це створює умови до неналежного виконання завдань, які ставляться перед ДЮСШ, неможливості ефективного та оперативного контролю за їх діяльністю.
Ініційовано передати всі ДЮСШ в єдине підпорядкування Міністерству сім'ї, молоді і спорту, переглянути доцільність функціонування частини відомчих товариствам ДЮСШ, які не мають власної спортивної бази та необхідність розвитку в майбутньому у цих закладах непріоритетних видів спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus