USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині обмежать торгівлю в барах, де пригощають дітей

27 Квітня 2010 08:31
Рівень підліткової злочинності зріс на шість відсотків. Якщо тенденція не зміниться, то міліція «візьметься» за бари та кафе.

На засіданні відомчої координаційної наради прокурор області Андрій Гіль розповів, що в краї є випадки, коли діти у складі злочинних груп скоїли ряд убивств та інших тяжких злочинів.

У відповідь начальник обласного УМВС Іван Прошковський розповів про те, як боротиметься міліція з підлітковою злочинністю.

«Рівень підліткової злочинності зріс на шість відсотків. І це питання не лише міліції, а всієї системи правового виховання підростаючого покоління. Якщо ситуація буде ускладнюватися, то ми будемо просити в першу чергу розглянути питання про обмеження роботи барів і тих закладів, де споюють дітей», - заявив Прошковський.

Триває й боротьба з п’яними в громадських місцях. Більше чотирьох тисяч осіб притягнено до адмінвідповідальності за появу в нетверезому стані у громадських місцях.

Утім, у міліції немає місця, де можна утримувати нетверезих громадян.

«Утримувати осіб у стані сильного алкогольного сп’яніння нам немає де. Адже медвитверезник ліквідували, як одну із структур правоохоронних органів. А лікарні відмовляються їх приймати», - розповів начальник обласного УМВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus