USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшало дітей-злочинців. Винні вчителі, – Попович

16 Лютого 2010 14:50

У 2009 році скоїли злочини 143 волинських школяра.
Таку інформацію озвучив начальник управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації Михайло Попович на засіданні підсумкової колегії управління.
Минулого року кількість малолітніх злочинців збільшилась, порівняно з 2008-м на 21 школяра. На думку Поповича, у цьому частково винні і педагоги.
«Вчителі мало приділяють ранній профілактиці правопорушень та злочинів серед учнів. У багатьох школах відсутній контроль за відвідуванням школярами уроків та проведенням ними вільного часу. Часто гуртки та групи за інтересами працюють лише формально», - розповів чиновник.
Найскладніша ситуація з дитячою злочинністю у Ратнівському та Луцькому районах, а також в обласному центрі.
На думку Поповича, головним пріоритетом вчителів має бути виховання молоді, формування у дітей патріотизму і духовних пріоритетів. А кожна школа повинна визначитися з системою виховної роботи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вчитель Показати IP 16 Лютого 2010 16:26
Хай цей колишній компартійний педагог пригадає як сам за радянських часів заставляв вчителів ловити дітей колядників!Гуртками злочинність не побореш!А освіту треба реформувати з поповичів ---- геть з посад по всій країні!
Роман Показати IP 16 Лютого 2010 20:04
винні батьки
Небайдужа Показати IP 16 Лютого 2010 21:53
Це точно!Шановний педагог попович не працюе на 900 гривень тай не буде. Виховувати мають батьки,а не школа.
ольга Показати IP 17 Лютого 2010 12:13
Стільки говолрять про дідівщину, про хуліганство в школах, а як вам таке? Омбудсмен для первоклашки Столичные школьники уже в ближайшем будущем будут обеспечены личными правозащитниками. Предполагается, что при возникновении проблемных ситуаций в школе участники образовательного процесса должны знать, что можно обратиться к школьному омбудсмену. По мнению экспертов, идея о появлении правозащитников в школах далеко не однозначна, так как заниматься этой должностью предположительно будут те же сотрудники школы. - газета Известия

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus