USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пройде інвестиційний форум

11 Серпня 2010 12:50
У Луцьку 9 вересня відбудеться Волинський інвестиційний форум.

Про це повідомили 11 серпня у Волинській облдержадміністрації.

Форум відбудеться «з метою стимулювання залучення інвестицій в економіку області» - йдеться у повідомленні.

Основна мета форуму – презентація інвестиційного потенціалу Волині, відкриття нових можливостей для інвестування в економіку регіону, сприяння налагодженню ділових контактів у сфері міжнародного співробітництва та поліпшення інвестиційного клімату області.

Серед головних подій – представлення інвестиційних можливостей і конкурентних переваг районів та міст області, пріоритетних інвестиційних та інноваційних проектів підприємств, установ та організацій Волині.

У роботі форуму візьмуть участь члени Міжнародного Трейд-Клубу, керівники владних структур, представники бізнесових кіл, посольств і торговельно-економічних місій іноземних держав, вітчизняних і закордонних компаній та банківських установ.

Організатори – Волинська обласна рада та Волинська ОДА – кажуть, що на форум запрошені керівники й власники суб’єктів господарювання.

Форум пройде у приміщенні сесійної зали облради за адресою Луцьк, Київський майдан, 9) та триватиме один день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
invest Показати IP 11 Серпня 2010 17:59
новий сайт http://www.investvolyn.com.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus