USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині торік упіймали 12 слідчих-перевертнів у погонах

4 Березня 2010 18:11
Лише за два цьогорічних місяців СБУ порушило вісім кримінальних справ.
За інформацією, озвученою начальником Волинського управління СБУ Віктора Андрейчука на нараді в облдержадміністрації, ситуація зі злочинами в області викликає занепокоєння.
«Особливої уваги торік ми приділяли боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. З цього приводу в 2009-му управлінням спільно з іншими правоохоронними органами було порушено 75 кримінальних справ і складено 35 адмінпротоколів. Але турбує сьогоднішня ситуація. За перші два місяці поточного року управління порушило вісім кримінальних справ. Іншими правоохоронними органами порушено 21 кримінальну справу», - розповів Андрейчук.
Від боротьби з економічними злочинами до держбюджету повернуті 6,5 мільйона гривень. За словами заступника прокурора області Володимира Веселухи, занепокоєння викликає робота правоохоронців.
«Якість та ефективність роботи правоохоронних органів не задовольняє в повній мірі. Значну частину справ повернуто на дорозслідування. До відповідальності притягнуто 12 слідчих», - зазначив прокурор.
Веселуха розповів, що торік прокуратурою складено понад 100 протоколів про корупційні дії. Але частину з них суд закрив через відсутність складу злочину.
«Правоохоронні органи не використовують свої повноваження. Тож торік до відповідальності за корупційні дії були притягнені чиновники лише нижчої ланки», - зауважив заступник обласного прокурора.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 18:43
«Правоохоронні органи не використовують свої повноваження. Тож торік до відповідальності за корупційні дії були притягнені чиновники лише нижчої ланки»
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 18:45
Швидше за все не хватило грошей щоб відкупитися.
seal Показати IP 4 Березня 2010 18:46
"До відповідальності притягнуто 12 слідчих», - зазначив прокурор". Виникає закономірне питання: ДО ЯКОЇ відповідальності? Якщо до кримінальної, то це одна справа, і тоді автоматично постає наступне питання: а куди дивиться служба внутрішньої безпеки УМВС? Якщо ж цих 12 слідчих було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, то це ще не означає, що вони перевертні в погонах. Догану можна схопити і за порушення, яке зовсім не стосується слідчих дій. Наступне: "Лише за два цьогорічних місяців СБУ порушило вісім кримінальних справ". - проти кого ці справи порушені? Якщо слідувати заголовку, то проти слідчих???? Чи як? Тоді чому не чути про гучні відставки в керівництві УМВС в області? Хотілося б більше конкретики в заявах. А то прочитав новину і майже нічого не зрозумів.
Петро Показати IP 4 Березня 2010 19:26
На Волині торік упіймали 12 слідчих-перевертнів у погонах - чо так мало?? По одному в місяць всього... а цих перевертнів хоч пруди...
Evil Показати IP 4 Березня 2010 22:02
Я би сказала, що правоохоронні органи перевищують свої повноваження.
Colonel Показати IP 5 Березня 2010 12:14
На жаль перші хабарники на Волині , зокрема в Луцьку- це ті хто повинен боротись з корупцією. Про міліцію і говорити не хочеться. Вони просто очолили вимагання, рекет, проституцію, незаконні валютні операції і т.п. з того кормляться тим і живуть.
Colonel Показати IP 5 Березня 2010 12:15
На жаль перші хабарники на Волині , зокрема в Луцьку- це ті хто повинен боротись з корупцією. Про міліцію і говорити не хочеться. Вони просто очолили вимагання, рекет, проституцію, незаконні валютні операції і т.п. з того кормляться тим і живуть.
злата Показати IP 5 Березня 2010 14:56
Те ,що творять правоохоронні органи в місті,-жах!!! Вже доходять до вибивання боргів в рядових громадян -мешканців міста за комунальні послуги.Рекет державний.Це ж не кримінальні борги,а ось де вони при виявленні криміналу? Вміють лише квартири грабувати в лучан і волинян.Органи,які хоронять право від людей (громади).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus