USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині цукрові буряки дали більший врожай

14 Жовтня 2010 15:02
Волиняни зібрали цукрові буряки маже з одинадцяти тисяч гектарів площі.
Це 66% площ, відведених під цю культуру. Накопали 341 тисячу тонн солодких коренів. На заводи і бурякопункти завезено 314 тисяч тонн, повідомляє Волинська ОДТРК.
«Цього року на Волині посіяли буряків більше й показники врожайності дещо вищі, ніж торік», – розповів начальник відділу рослинництва Головного управління агропромислового розвитку ОДА Олександр Ромашковець. На його думку, ситуація в галузі поступово поліпшується.
Майже всі цукрові буряки зібрали сільгосппідприємства Ківерцівського району, мова – про понад 97% площ. Близькі до завершення збору цукросировини господарства Луцького, Горохівського і Турійського районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міля Показати IP 14 Жовтня 2010 15:41
Француз, Бондар і Романюк завалили цю галузь, а Клімчук за півроку зумів відродити галузь. А на наступний рік буде ще краще. Він доказує справами демагогам свою правоту регіонального лідера за останні 20 років.
Иннокентий Бэст Показати IP 14 Жовтня 2010 17:30
Дорогая Миля, не пишите фигню! За то, что урожайность свёклы в этом году хорошая, нужно благодарить природу-матушку, а не Ваше начальство. Вы уж если подлизываете, то хоть делайте это умно, а не курицам на смех.
Міля до Інокентія Беста Показати IP 14 Жовтня 2010 19:28
Для того, щоб допомогла матушка-природа, то треба хоч посіяти буряки. Так при Клімчуку їх посіяно у 2 рази більше, ніж при попередниках. Інокентій нечортиа не розбираєшся у буряках.
buryak Показати IP 15 Жовтня 2010 07:48
Правильно! Вначале нужно людей заинтересовать, а природа - поможет! Когда люди могут сдать по приемлемой цене, то и сеять будут! А "закрутил" эту тему и людей обнадежил - Климчук! Против фактов не попрешь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus