USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у день виборів виявляють агітацію

31 Жовтня 2010 13:15
У селищі Любешів Волинської області 31 жовтня виявлено агітаційний матеріал політичної партії «Свобода».
Був складений акт про виявлене порушення виборчого законодавства, повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів.
Направлено заяву до Любешівського райвідділу УМВС України з вимогою перевірити відомості, викладені в цій заяві, та розглянути питання про притягнення винних осіб до відповідальності.
А в Рокинях Луцького району член дільничної виборчої комісії Олександр Прохоров виявив, що член ВО «Батьківщина» Тетяна Пізняк перешкоджала діяльності голови ДВК №08051 Оксани Козік від Партії регіонів.
Був складений акт про виявлене порушення виборчого законодавства. Заяву з вимогою перевірити відомості, викладені в ній, та розглянути питання про притягнення винних осіб до відповідальності направлено до Луцького РВ УМВС України.
У селищі Ратне на дільниці №12001 юрист Ратнівської організації Партії регіонів зафіксував, що голова ДВК Юлія Омелько від ВО «Батьківщина» не забезпечила розміщення в приміщенні для голосування плакатів з роз’ясненням відповідальності за порушення виборчого законодавства, кандидатів у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі.
Така ж ситуація – у селі Зоряне Ратнівського району, де голова ДВК №12034 ТВО №24 Олександра Бойко від ВО «Наша Україна» теж не забезпечила розміщення плакатів з роз’ясненням відповідальності за порушення виборчого законодавства, кандидатів у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі, місцевих організацій партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані у багатомандатному виборчому окрузі, кандидатів на посаду сільського голови.
Були складені відповідні акти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталія Показати IP 31 Жовтня 2010 13:48
Так, виявляють Сьогодні в почті знайшла агітлистівку "Вони-це БЮТ і Шиба" із закликом не голосувати за БЮТ. До того ж, без реквізитів того, хто друкував Прийшла СМС з підписом "Володимир Бондар". Так що, тепер в суд подавати?? Коли Романюк підписався на листівці як голова "ПриватБанку" то ж роздули з мухи слона, а як Бондар розсилає смс - то це нормально?
Піарник Романіо Показати IP 31 Жовтня 2010 16:59
От Романюк вже до чорного піару вдався
за кавою Показати IP 31 Жовтня 2010 17:21
На третьому виборчому окрузі у м. Луцьку, поблизу дільниці ЗОШ №14 висять агітаційні плакати Яручика і Свободи, причому вони постійно поновлюються..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus