USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині учні недільної школи малюнками розповіли про «мудрість Божу». ФОТО

1 Листопада 2010 17:32
У селищі Колки Маневицького деканату на подвір’ї храму Святителя Миколая Чудотворця 31 жовтня вдруге проходила виставка «Благодатна осені пора».
У заході взяли участь декан і настоятель парафії протоієрей Андрій Закидальський, учні місцевої недільної школи, парафіяни, повідомляє сайт Волинської єпархії УПЦ КП.
З вітальним словом до присутніх звернувся отець Андрій. Він наголосив на тому, що «пори року надзвичайно співзвучні із людським життям, адже в наші душі у весняному дитинстві і батьками, і священиками, і вчителями сіється найкраще зерно. Коли минає літо, що потребує величезної праці над самим собою, настає пора осені – час, коли варто подумати про плоди нашого життя».
Діти ознайомили всіх зі своїми творчими доробками. А це – малюнки, аплікації, віршовані й прозові твори на осінню тематику. За словами Андрія Закидальського, «можна було не тільки побачити, а й відчути трепет, з яким діти, представляючи свої роботи, розповідали про любов і мудрість Божу».
Життя недільної школи при Свято-Миколаївському храмі досить насичене. Крім постійних занять і бесід у храмі, учні беруть участь у різних постановках та заходах: «Різдвяні вечори», «Вертеп», «Свято Миколая», «Воскресіння Христове», «У пасхальних передзвонах», зустріч вифлеємського вогню.
Також для них організовують екскурсії до лісу, ігри, подорожі до волинських святинь.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus