USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вчилися ліквідовувати аварії. ФОТО

4 Жовтня 2010 09:57
У місті Луцьку на проспекті Соборності та вулиці Кравчука внаслідок тривалої експлуатації та корозії металу стався прорив тепломережі – така легенда навчань сил та засобів цивільного захисту Луцька з ліквідації аварій на об’єктах паливо-енергетичного комплексу.
Було призупинено опалення 8 будинків, порушені умови нормального проживання близько 3000 лучан, затоплено підвали житлових будинків, розповіли у центр пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
Волинські рятувальники відкачали воду з колектора тепломережі. Вони працювали разом із працівниками комунальних підприємств «Луцькводоканал», «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс» та підприємства «Волиньобленерго». Було залучено також працівників швидкої медичної допомоги, міліції.
Працівники МНС розгорнули штаб, наметове містечко, на базі якого організували пункт обігріву особового складу та населення.
Дії усіх служб, а також сил цивільного захисту, були скоординованими та злагодженими для ліквідації надзвичайної ситуації такого типу. Про це сказав заступник начальника ГУ МНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Віталій Горшков. А у разі виникнення реальної загрози, мешканці усіх сіл та міст області можуть розраховувати на оперативність рятувальників.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus