USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині видадуть літопис Чорнобильської слави

2 Лютого 2010 10:37
Із обласної казни у 2010 році виділять 280 тисяч гривень на видання книги «Літопис Чорнобильської слави». Вона повідає про волинян-ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
Передбачається, що видання буде кольоровим із твердою обкладинкою. Книга вийде тиражем 35 тисяч примірників. Загальний тираж коштуватиме 280 тисяч гривень.
Під час засідання постійної комісії Волиньради зазначили, що роботи із підготовки необхідних документів і матеріалів для видавництва книги завершуються. Над виданням працюють обласні управління праці та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, райдержадміністрації, виконкомами міст обласного значення, обласна «Спілка Чорнобиль», Фонд «Інваліди Чорнобиля Волині». Книгу видадуть у видавництві «Надстир\'я»,
За словами секретаря редакційної колегії Ростислава Кухтея, видання приурочене 24-й річниці Чорнобильської катастрофи та Дню вшанування ліквідаторів Чорнобильської аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus