USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині виявляють дітей, які вживають алкоголь

26 Жовтня 2010 14:15
У Любомльському районі Волинської області проживає 59 сімей, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків.
У цих сім'ях виховуються 147 дітей, повідомляє сайт Любомльcької райдержадміністрації.
За інформацією завідувача сектору опіки і піклування служби у справах дітей Наталії Зінчук, з метою запобігання жебракуванню і бродяжництву, вживанню алкогольних напоїв неповнолітніми, спільно з групою кримінальної міліції проводилися оперативні профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал», під час яких виявили 10 неповнолітніх, котрі вживали алкогольні напої, а також 4 випадки продажу такої продукції неповнолітнім.
Також відвідано 10 сімей, де батьки ухиляються від своїх обов'язків.
Перевірялося і ведення виховної роботи в школах району, проведено індивідуальні бесіди з учнями, які перебувають на внутрішньошкільному обліку, лекції з питань профілактики правопорушень і злочинів.
Здійснюється контроль за дітьми, які проживають у неблагополучних сім'ях. З батьками проводять профілактично-роз'яснювальну робота.
Нинішнього року за неналежне виконання батьківських обов'язків п'ятьох батьків з ініціативи служби у справах дітей притягнуто до адміністративної відповідальності.
Протягом цього року служба взяла на облік 20 дітей, які проживають у сім'ях, де батьки не забезпечують належних умов їх виховання та утримання, знято з обліку 30 дітей, них 14 у зв'язку з покращенням ситуації у сім'ї.
Упродовж року служба у справах дітей спільно з прокуратурою трьох батьків позбавила батьківських прав відносно шести дітей.
Бездоглядних дітей і таких, що жебракують, у районі немає.
На початку вересня в навчальних закладах району було проведено рейд «Урок», в ході якого виявлено двох дітей, котрі не приступили до навчання.
З початку року перевірено 16 підприємств усіх форм власності щодо стану додержання законодавства про працю неповнолітніх. За результатами роботи було прийнято відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus