USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині заборонили відвідувати ліси

16 Липня 2010 17:25
З 16 липня тимчасово заборонено відвідування лісів та в’їзд у них транспортних засобів.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Волинської ОДА.

«Щоб запобігти реальній загрозі виникнення пожеж з 16 липня заборонено відвідування лісів та в'їзд у них транспортних засобів (крім магістральних шляхів). Голова облдержадміністрації Борис Клімчук прийняв відповідне розпорядження на період високої пожежної небезпеки», - йдеться у повідомленні.

Обласний центр з гідрометеорології вестиме щоденний моніторинг та інформуватиме населення, органи державної виконавчої влади та місцеве самоврядування області про періоди підвищеної пожежної небезпеки.
Контроль за перебуванням у лісі населення та транспортних засобів покладено на обласне управління лісового та мисливського господарства.
Керівники районних державних адміністрацій зобов’язані вжити необхідні заходи для охорони і захисту лісів, - йдеться у розпорядженні губернатора.
Нагадаємо, що за повідомленням обласних МНС-ників з початку року через пожежі на Волині згоріло 10 гектарів лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 17 Липня 2010 18:34
Правильно вже давно пора, а то вже ліс схожий на смітник та туалет. Зайдеш то одні бутилкі пластікові та різні упаковки. То тільки бидло може так робити.
Stepan Показати IP 17 Липня 2010 18:40
Автомобілі мають їздити по дорозі а не в лісі, і робити з лісу туалет також не треба. Кажуть, де живеш там не сри.
Vic Показати IP 24 Липня 2010 22:29
Бики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus