USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині змагалися юні гумористи

3 Листопада 2010 14:52
У Луцьку 27 жовтня відбувся обласний етап V Всеукраїнського конкурсу юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні».
У конкурсі взяли участь понад 30 учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, інтернатних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів області, повідомили в управлінні освіти і науки ОДА.
Переважна більшість учасників продемонстрували мистецтво живого слова, майстерне виконання, вміння відтворити характер виконуваного твору, логічно передати думку автора.
У молодшій віковій групі перше місце зайняв Іван Іванов, учень Гаразджанської ЗОШ І-ІІ ступенів Луцького району. У середній віковій групі перше місце розділили Ігор Купира, учень Згоранської ЗОШ І-ІІІ ступенів Любомльського району, Олена Бовкуш, учениця Залюттівської ЗОШ І-ІІ ступенів Старовижівського району, Ольга Степанюк, учениця Луцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 22 – ліцей».
Серед учнів професійно-технічних навчальних закладів володарем гран-прі став Павло Мельник, учень Колківського ВПУ.
Грамоти та призи переможцям конкурсу вручили заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Загрева та Володимир Богданець – завідувач відділу режисури Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.
Переможці візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі у Полтаві, де представники Волині завойовували призові місця впродовж попередніх років.
Конкурс провели управління освіти і науки облдержадміністрації та Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus