USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині змінюватимуть ціни на проїзд в автобусах

14 Березня 2011 11:34
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко пообіцяв, що з понеділка, 14 березня, розпочнеться розрахунок нового граничного тарифу на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні.

Новий тариф буде встановлений у найкоротший термін - за місяць, = повідомили в облдержадміністрації 12 березня.

Але станеться це лише за умови, що перевізники оперативно подадуть до управління економіки облдержадміністрації всю необхідну звітну інформацію, - зазначив Башкаленко.

Окрім того, у Волинській облдержадміністрації вважають, що результати конкурсу перевізників на право працювати на маршрутах області задовільні лише на 70%.

Про це заявив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Леонід Кирильчук.

Проблема – у нестачі кількості рухомого складу, некоректній поведінці перевізників. Зокрема, були зафіксовані навіть факти підробки платіжних квитанцій.

Як зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, деякі перевізники швидко забувають те, що гарантували напередодні тендеру.

«Виконайте те, що обіцяли, а якщо ні – ідіть. Прийдуть інші та будуть працювати на європейському рівні», - сказав Башкаленко.

«Були ситуації, коли після конкурсу проходить тиждень, другий, третій – а ніхто на маршруті не їздив. Якщо автобус на ремонті – орендуйте інший, але щоб пасажири отримували належні послуги», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus