USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Народна партія вимагає від «регіоналів» вибачитися за наклеп

17 Січня 2010 16:53
У відповідь на заяву Партії регіонів про те, що, начебто, «в ТВО № 20, на дільниці № 199 член ДВК від Литвина агітував за Литвина», Народна партія вимагає від «регіоналів» вибачитися за наклепи і подання недостовірної інформації.
«Регіонали» на власному сайті ПР повідомили, що член ДВК № 199 від Народної Партії Матвійчук Е.М. агітував на своїй дільниці за кандидата у Президенти Володимира Литвина.
Прес-служба ВОО Народної партії запевнила, що «регіонали розмістили недостовірну інформацію». В дійсності такої людини у списках НП немає, а розміщена інформація – наклеп.
«Обласна організація Народної Партії вимагає від Партії регіонів не займатись наклепами, спростувати інформацію та вибачитись перед членами ДВК від кандидата Литвина В.М. на виборчій дільниці  №199 від ТВО № 20», - наголосила прес-служба ВОО Народної партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 17 Січня 2010 21:14
А чому така ненависть у Янучар до литвинівців, що аж треба їх оббріхувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus