USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наступник Кривицького почне роботу з ревізії

21 Червня 2010 13:37
Провести повну ревізію об’єктів соціально-культурної значимості, - таке завдання новому начальнику головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Юрію Куцу дав голова облдержадміністрації Борис Клімчук 21 червня під час апаратної наради.

«Проведіть ревізію в кінці дня, гляньте які бригади стоять, скільки будівельників, що роблять», – висловив свої вимоги Клімчук.

Чиновник стверджує, що деякі будівельні організації працюють «на совість», вірячи у те, що гроші будуть пізніше, працюють в кредит. Саме з таких будівельників слід брати приклад, вважає Клімчук.

«Я був на добудові 26-ої школи. Любо подивитись – люди працюють», – потішився губернатор.

Нагадаємо, що замість Антона Кривицького на посаду начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА 16 червня призначили Юрія Куца
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus