USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нацбанк на Волині – як відокремлена республіка, - Гіль

16 Лютого 2011 07:49
Прокурора області Андрія Гіля дивує, чому відділення одного з державних банків Володимира-Волинського видало декілька кредитів циганці та позику місцевому цукровому заводу у декілька мільйонів гривень.

Про це 14 лютого повідомило «Волинське телебачення».

«Чи перевірив банк наявність майна заставного і інші на випадок повернення суми?» - запитав Гіль під час колегії прокуратури.

«Тому що таке складається враження, що управління Нацбанку як відокремлена республіка. Жодної інформації про ці кричущі випадки, які існують, навіть по виконанню судових рішень, виданню кредитів, хоча ці рішення нас не стосуються, але ви не моніторите ці процеси», - зазначив прокурор.

Натомість банкіри відповідають, що відділення банку має право контролювати лише Київ і, відповідно, перевіряти їх діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 16 Лютого 2011 08:00
Нацбанк видає кредити? Ви там нічого не перепутали... може Ощад чи Укрексім???
Sid Vicious Показати IP 16 Лютого 2011 08:38
Хммммммм.... Нацбанк, як відомо, працює виключно з банками, а з підприємствами та фізичними особами навіть зв'язуватись не може. Пане прокурор, тут якби садити зразу треба, а не розказувати, які вони нехороші.
goodok Показати IP 16 Лютого 2011 09:31
Нацбанк дійсно має відповідально працювати, так як ця структура фактично є гаманцем України. Кредит нацбанку для сторонньої фізичної особи? Це взагалі для мене нонсенс! Ще своїм працівникам вони там мають якісь кредитні програми, а стороннім давати - це не правильно. А ще хочеться відмітити, що для пана прокурора не підходить стандартний формат фотографій, лише в широкоформатні влазить. Нічого не скажеш, авторитетно!) Та за такою спиною вся Волинь мала б відчувати себе захищеною! Пане Гіль, ану заберіть в тої цигнки кредита і верніть в державу!
Varyag Показати IP 16 Лютого 2011 09:37
Це не Нацбанк, а місцева філія Ощадбанку напевне відзначилась.Контролювати Нацбанкові кожну філію, банку нуце напевне штат в 50 разів треба збільшити?
Стрийко до Varyag Показати IP 16 Лютого 2011 11:39
Мене завжди цікавило, а чим займаються місцеві управління НБУ? Хто може розповісти про їх функції?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus